Contact

Voor wie?

DOE reizen is er voor iedereen.

Georganiseerde reizen

Als touroperator ontwikkelen en begeleiden wij reizen voor mensen met een auditieve, visuele, lichamelijke en/of (licht) verstandelijke beperking. Wij richten ons op diegenen die een zetje in de rug nodig hebben qua contacten, geldzaken, medicatie, gedrag, enz. Een voorwaarde is dat je zelfstandig, mobiel en zelfverzorgend bent.

Per reis bepalen we wat je minimaal moet kunnen. Actief, creatief, handig of zelfs avontuurlijk, sportief kan dus voorkomen, gezien het karakter van de reis.

Je kan je individueel inschrijven op onze reizen, die door minimaal 2 van onze begeleiders per groep van minimaal 7 tot maximaal 12 reizigers worden begeleid. Heb je meer begeleiding nodig? Neem dan vooral even contact met ons op, dan zoeken wij naar een passende oplossing.

Onze groepsreizigers zijn tussen de 18 en 65 jaar. Voor ouderen, jong van geest en lichaam, kunnen we in overleg bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Met flexibiliteit en tolerantie naar anderen maken we er voor iedereen een mooie reis van.

We zijn niet allemaal hetzelfde. Van verschillen kunnen we leren.

Reis op maat

Als reisbureau stellen wij reizen op maat samen voor reizigers die een helpende hand nodig hebben.

Bijvoorbeeld bij het vinden van (aangepast) vervoer, de juiste accommodatie, bijzondere plaatsen tijdens evenementen e.d. Maar ook, daar waar mogelijk, voor een helpende hand tijdens een reis.

Naar boven