Contact

Lectuur

DOE reizen stelt je in de gelegenheid lectuur op het gebeid van reizen via de onderstaande bedrijven te bestellen. DOE reizen attendeert op deze bedrijven omdat deze betrouwbaar zijn gebleken.

Hieronder treft je een lijstje met boeken die over je bestemming beschikbaar zijn.

Flora van de Duin- en Bollenstreek
Blauwe ader van de Bollenstreek
De Duin- en Bollenstreek in vogelvlucht
Mijn Bollenstreek, mijn nostalgisch Nederland
Falkplan toeristenkaart bollenstreek
Motor Toertochten

Bol.com

Bol.com is de grootste mediawinkel van Nederland, met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen biedt bol.com alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Paagman

Het hele assortiment van Paagman online: van appeltaart tot zakrekenmachine

Online reserveren en direct afhalen in de winkel.

Gratis bezorging in 1 werkdag in Nederland bij betaling met de Paagman CadeauCard

Paagman bezorgt wereldwijd.

Klik hier voor het overzicht van de verzendkosten

Zwerfkei

Op de boekenafdeling van Zwerfkei kan je naar hartenlust de hele wereld ronddolen tussen duizenden boeken en kaarten en je zelf voorbereiden op jouw volgende reis of vakantie. De boekenafdeling is ingedeeld per continent. Europa neemt het grootste deel van de reisboeken in met 115 meter plankruimte.

Daarnaast vind je, in zeven aparte grote kasten in het midden van de afdeling, boeken op onderwerp gegroepeerd: bergsport, reizen… …lees meer over Boeken & Kaarten

FJMG Books

Een Nederlandse site gespecialiseerd in goedkope Lonely Planets.

De nieuwste, originele Lonely Planets, soms tot wel 40% goedkoper dan bijvoorbeeld Bol.com, altijd zonder verzendkosten. Check www.fjmgbooks.nl.

^

Naar boven