Contact

Aanvullende voorwaarden

Annuleringsregels

Annuleren kan alleen per aangetekende brief.

De volgende bedragen zijn verschuldigd aan DOE reizen bij een annulering:

tot 72 kalenderdagen (exclusief) vóór vertrek: de aanbetaling
vanaf de 72ste tot de 28ste kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de factuur
vanaf de 28de tot de 14de kalenderdag (exclusief) vóór de vertrekdag: 75% van de factuur
vanaf de 14de kalenderdag (inclusief) tot de vertrekdag: 100% van de factuur
op de vertrekdag of later: de volledige factuur
Deze kosten zijn te verhalen op de annuleringsverzekering.

^

Aanmeldformulier

Het inschrijfformulier dient volledig en naar waarheid te worden ingevuld. Bij het verstrekken van onjuiste en/of onvolledige gegevens behoudt de organisatie het recht om deelnemers uit te sluiten, ook tijdens de reis. Geef zoveel mogelijk inzicht in je gedrag en karakter zodat we daar onze begeleiding op aan kunnen passen. Dat voorkomt veel misverstanden!

Stuur de bijlagen betreffende je inschrijfformulier meteen op en niet vlak voor of bij vertrek! Dit kan tot misverstanden leiden.

^

Begeleiding.

Op minimaal drie en maximaal zes reiziger gaat één begeleider mee. (Tenzij je anders hebt afgesproken en dit is bevestigd) Door je in te schrijven op een reis geef je aan dat je deze begeleiding aan kan. Mocht in de praktijk blijken dat je meer zorg nodig hebt, waardoor onze begeleiders overbelast worden en daardoor andere deelnemers minder aandacht kunnen geven, dan kan dat betekenen dat we voor de toekomst of tijdens de reis gezamenlijk besluiten dat verdere deelname (met dit begeleidingenieus) niet wenselijk is voor alle partijen.

^

Brandstoftoeslagen

Eventuele brandstoftoeslagen of andere toeslagen zoals luchthavenbelasting worden doorbelast aan de klant.

^

Onacceptabel gedrag

Het gedrag van een deelnemer kan te ver gaan, zodat het de beleving van de hele groep beïnvloed of dat andere deelnemers geen optimale vakantie hebben. Denk hierbij aan agressief gedrag, intimidatie, ruzie maken, stelen, of hinderlijk gedrag dat op het aanmeldformulier verzwegen is. In eerste instantie zal de begeleiding dit ter plaatse proberen op te lossen in overleg met ons kantoor en eventueel thuisblijvers van de deelnemer. Mochten de problemen aanhouden en het gedrag blijft onacceptabel (dan heb je het dus echt te bont gemaakt), dan kunnen we de desbetreffende deelnemer naar huis sturen. De kosten hiervan zullen voor de deelnemer zelf zijn. Maak dus plezier, denk aan jezelf en denk aan je reisgenoten!

^

Ontmoetingsplaatsen

Dit zijn de plaatsen waar reizigers en begeleiding elkaar ontmoeten. Deze zijn per vakantie anders. Enkele ontmoetingsplaatsen welke wij gebruiken zijn: de info punten op de luchthavens, de recepties van de accommodatie of een (centrale) ontmoetingsplaats in Nederland waar vandaar de reis begint. Een ontmoetingsplaats in Nederland kan soms veranderen, omdat gemeenten ontmoetingsplaatsen een andere bestemming geven.

Mocht er iets veranderen dan geven we dat jullie meteen door.

^

Ophalen

Als je opgehaald wordt bij een ontmoetingplaats na een reis, staat daar een tijd voor. Binnen deze tijd dien je opgehaald te worden, soms is het mogelijk dat begeleiders een tijdje kunnen wachten, maar dit is niet de bedoeling. Zorg er voor dat je op tijd wordt opgehaald

Kunnen we niemand bereiken en moet de begeleider verder, dan zetten we de deelnemer in een taxi. De kosten zijn uiteraard voor de deelnemer.

^

Reisdocumenten

Zoals paspoort en/of Identiteitskaart dienen in goede staat te zijn met een juiste geldigheidsdatum. Check dit ruim voor een reis, want het gebeurt wel eens dat reizigers hierdoor geweigerd worden!

^

Vertrekdagen

De vertrekdagen van (vlieg)reizen kunnen afwijken van de data die in ons programma staan. Dit komt doordat het programma lang van te voren wordt samengesteld, maar de uiteindelijke (vlucht)gegevens worden later vrijgegeven.

^

Zelfstandigheid

Als je op het inschrijfformulier vermeldt dat je geheel zelfstandig er op uit mag zonder begeleiding, dan ben je uiteraard zelf verantwoordelijk voor je gedrag op die momenten.

^

Naar boven