Contact

Over ons

Publiek

Reizen als rolstoelgebruiker is mogelijk als je weet hoe. Zo ook als je b.v. de taal wel/niet beheerst.

Als specialist voor rolstoelreizigen gaan we op zoek naar of bieden we aan wat de mogelijheden kunnen zijn. Iedere rolller heeft zo zijn wensen, maar door goed overleg komen we tot een acceptabele oplossing.

Blogger

Reizigers die jouw voor zijn geweest

 • Petra S.; Voor onze Noorderlichtreis zijn wij naar een lezing geweest van Fru Amunden en waren verkocht. Helaas konden zij niets betekenen voor rollers zoals ik, maar hebben me in contact gebracht met DOE-reizen. Een touroperator voor rollers binnen de zelfde branchevereniging. Gezamelijk zijn we toen op zoek gegaan naar een oplossing. DOE-reizen heeft de vluchten en de accommodatie ter plaatsen geregld. Wel wat aan de krappe kant, waar maar SUPER goed. De accommodatie op de tussenstop was wat ver van de luchthaven, maar deze haddan we zelf geregeld. Wij dachten dat we dit zelf beter konden en kregen daar ook de mogelijheid voor. HELAAS
 • Liza K.; Voor mijn reis naar Cyprus heb ik intensief persoonlijk contact gehad en samen zijn we op zoek gegaan naar een geschikte accommodatie. Tijdens onze zoektocht is er een 'oplossing' van een ECHT grote touroperator gevonden, maar konden niet goed achterhalen of e.e.a echt toegankelijk was. Maar aangezien er begeleiding op reis mee ging, was het nemen van een risico mogelijk. Achteraf is gebleken dat dit ook noodzakelijk was. Toch was ik blij met de hulp in de voorbereiding en het inzicht in de te nemen risico's. Nu had ik begeleiding, maar zonder begeleiding zou ik eerder in zee zijn gegaan met DOE reizen. Het gaat bij DOE-reizen dus echt om de beste oplossing. Of ze er nu iets aan verdiennen of niet.
 • Theo van R.; Geregeld leg ik mijn reiswensen bij Frank neer. En samen gaan we dan op zoek naar de beste oplossing voor mij. Frank heeft een goed zakelijk netwerk waar we samen de voordelen van benutten. Ook houden we beide het internet in de gaten. En mocht dat gunstiger zijn, dan loop de boeking niet via DOE-reizen. Ik weet dan wel dat het risico groter is, maar neem dat in mijn overweging mee. Het komt wel eens voor dat ik een SUPER GOEDKOPE particulire aanbieding tegen kom, maar neem deze dan toch nog even door. Samen bespreken we dan de voor & nadelen en vaak blijkt dat Frank deze SUPER GOEDKOPE aanbieding ook te kunnen boeken, maar dan wel onder betere condities en heeft hij ook nog een FEE die anders aan niemand uit gekeerd word. WIN-WIN
 • Ria S.; Reizen is mijn hobby en ga er graag voor een hele lange periode op uit met mijn auto en tent/vouwwagen. Maar een vliegreisje komt ook geregeld voor. Soms met mijn beste vriendin naar het appartement van mij broer of even lans bij mijn ouders in Spanje. In beide gevallen overleg ik even met Frank naar de meest gunstige oplossing, daar ik niet te veel wil betalen. Frank kan bij Touroperator tarieven, heeft gunstigere voorwaarde dan op internet, maar is soms iets duurder met minder risico. Dat is mij ook wel eens wat waard. (maar niet altijd) Toch blijf in graag ik in contact met Frank om voor mijn mogelijkheden de meest gunstige oplossing binnen handbereik te hebben. Hij helpt mij tenslotte goed, waardoor het mij veel uitzoekwerk en tijd scheeld en vak ook geld.
 • Marja B. Jaarlijks boek ik mijn wintersport via DOE-reizen. Maar eerst deed ik dit zelf, omdat ik van mening was dat ik het zelf kon en goedkoper af zou zijn. Totdat ik met zweet onder mijn oksels en een rood hoofd op zondag avond het helemaal beu was. Toch was thuisblijven geen optie. DOE-reizen benaderd en binnen 30 min. kwamen ze met een passende oplossing. Mijn mond viel open. Een accommodtie naar keuze en ook nog op de piste. SUPER.
 • Marieke L. We klopte bij Frank voor een wandelvakantie aan, met het idee om ergens naar een eiland in de middelandse zee te gaan. Maar hij verraste ons met een voorstel naar Madeira. Wandelen als het hoog zomer is op een eiland in de middelandse zee is geen optimaal uitgangspunt. Op een ieland in de grote oceaan is een beter uitgangspunt. Ook staat Madeira bekend als bloemen eiland en heel erge geschikt voor wandelingen. Frank heeft dit goed aangevoeld, maar een kamer met uitzicht op het strand was echt ultiem geweest. Nu bleven we in ieder gevaal niet te lang op onze kamer.

Ons verhaal

Riezen is voor iedreen, maar welke combinaties zijn er voor jouw geschikt.

MIJN MISSIE is om het rollende reizigers net zo eenvoudig te maken als lopende reizigers

Jouw mening telt

Mijn naam is Frank Heemskerk - eigenaar van DOE reizen. Een Nederlandse Touroperator voor (vrouwlijke) rolstoelgebruiker.

In samenwering met mijn internationele Nederlandse collega's verzorgen wij indivivuele, maar ook groepsreizen voor (vrouwlijke) rolstoelgebruikers. Ik vertegenwoordig dit netwerk van specialisten vanuit Hoofddorp, Noord-Holland. En ben zo jullie schakkel naar de rest van de wereld.

Door dit internationale netwerk van Nederlanders kunnen we je optimaal helpen 24/7/365

Als Nederlandse Touroperator valt de garantie, de voorwaarde en de plichten hierdoor ook onder de Nederlandse wetgeving en heb jij als reiziger de optimale bescherming die je maar op een reis kan hebben. Het iegen risico kan je zelf aanvullend verzekeren d.m.v. een reisverzekering en/of een annuleringsverzekering, eventueel aangevuld met een extra zorgverzekering.

Het grote voordeel van ons netwerk is dat de Nederlandse taal goed word beheerst, waardoor je ondesteund kan worden in geval van b.v. ziekten , ziekenhuis opnamen e.d. De buitenslandse taal t.b.v. Algemene Dagelijkse Lichamelijke verzoring zal je mogelijk machtig zijn of nog kunnen aanleren, maar medisch cominiceren in het land van reizen is toch ECHT iets ander.

Persoonlijk ben ik bouwtechnisch opgeleid en hierdoor veel van toegankelijkheids questisch af weet. Door alle reis ervaring binnen DOE-reizen vanaf januari 2011 heb ik een enorme schat aan do's and don't voor rolstoelgebruikers. Ik open hierdoor nieuwe deuren en wegen voor de afvontuurlijke rolstoelgebruiker. De gebaande wegen rollend afleggen is uiteraard geen probleem.

NIEUWSBRIEF

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rollend reizen? 

Schijf je dan hieronder in.

Over ons | nieuwsbrief

 
 • onbekend
 • vrouw
 • man

Contactgegevens

DOE reizen

Catharina van Rennesstraat 12
2135 TH Hoofddorp (Noord-Holland)
The Netherlands

Telefoonnr. 0031 23 565 21 87

E-mail info@DOE-reizen.nl

Website www.DOE-reizen.nl

Bereikbaar

Wil je contact met DOE reizen?
Dan kan je om een terugbelactie vragen via een tekstbericht.
Stuur dan je naam en nummer en we nemen z.s.m. contact met je op.

 • Maandag t/m vrijdag 9.00 - 18:00 uur.
 • Koopavonden:
 • Donderdag en vrijdag 18.00 - 21.00 uur.
 • Zaterdag 09:30 - 18:30
 • Alle erkende feestagen uitgezonderd.
 • (24 uur bereikbaar in geval van nood) 0031 23 565 2187

Overige gegevens:

Kamer van Koophandel te Amsterdam 52297535

BTW nummer 186486856 B01
BTW-identificatienummer NL 186486856 B01

(afmelden kan onder indere nieuwsbrief, zonder opgave van rede)

Naar boven