Contact

Brochure

De traditionele brochure is op zijn retour.

Steeds vaker zien wij een magazine met nuttige en inspirerende informatie, een boekwerk wat je pakt om in te lezen of om sfeer te proeven, zodat je de juiste voorbereidingen kunt treffen voor een onvergetelijke vakantie. Hierbij staat voorop dat je vakantie zo leuk mogelijk moet worden en zal zijn.

Met zo´n magazine hopen wij je op een prettige manier deelgenoot te maken van al het moois dat de wereld te beiden heeft. We zullen het vullen met mooie foto's en verhalen over bijzondere mensen. In het magazine zal je lezen wat jullie belangrijk vinden.

Wel vraagt zo'n magazine de nodige voorbereiding, die wij in 2018 zullen doen.

Naar aanleiding van deze keuze, zullen wij geen brochure met lijsten en prijzen laten drukken.

DOE reizen wil een eigen formule uitbouwen, waar je als reiziger veel aan zult hebben.

Reizigers vinden het leuk om in een magazine te grasduinen, maar besluiten uiteindelijk digitaal prijzen uit te zoeken, te vergelijken, beschikbaarheid te controleren en na veel surfen digitaal te boeken. En dat doe je op deze site heel overzichtelijk onder 'Reisdata's & prijzen'.

Bovenstaande keuze heeft voor jou ook de nodige prijsvoordelen. Het niet uitgeven van brochures werkt kosten verlagend. Kosten, die uiteindelijk door jou niet betaald hoeven te worden.

Wel zullen wij op zoek gaan hoe er een digitale versie van een brochure opgezet kan worden, waar je eventueel de benodigde pagina's milieuvriendelijk kunt printen. Maar nu kun je online genieten van ons programma op de site.

Heb je tips of zie je de ingeslagen richting als te modern voor de doelgroep, meld dat dan. Wij proberen je vakantie mogelijkheden te vergroten en de kosten laag te houden.

Wil je toch regelmatig op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan (hier) in op de nieuwsbrief.

^

Naar boven