extra service

 • ROLSTOELREIZEN

  12-12-2017
  Frank Heemskerk
  0
  0,00
  buy now
 • Accommodaties

  13-12-2017
  Frank Heemskerk
  0
  0,00
  buy now
 • CRUISES

  16-11-2013
  Frank Heemskerk
  0
  0,00
  buy now
 • Vliegtickets

  16-11-2013
  Frank Heemskerk
  0
  0,00
  buy now
 • Visum

  16-11-2013
  Frank Heemskerk
  0
  0,00
  buy now
 • Thuisvaccinaties

  16-11-2013
  Frank Heemskerk
  0
  0,00
  buy now
 • sfeerfoto
Contact

Visum nodig?

Hebt je geen tijd, vind je het een lastige tijdrovende nodeloze voorbereiding van je reis of ga je voor gemak? Maak dan gebruik van onze service voor uw visumaanvraag.

Je persoonlijke contactpersoon regelt je aanvraag van begin tot eind en houdt je voortdurend op de hoogte van het verloop van de aanvraagprocedure.

Stapsgewijs helpen wij je bij het aanleveren van de juiste informatie en zorgen zo voor kwaliteit in maatwerk.

Sevice voordelen

 1. Start:   Dien uw verzoek in via visum@DOE-reizen.nl en wij nemen contact met u op.
 2. Contactpersoon: Er zal één contactpersoon aan uw aanvraag worden gekoppeld, die uw aanvraag van begin tot eind verzorgd.
 3. Voorbereiding: Alle genomen stappen zullen wij met u doornemen. De vereiste documenten en formulieren kunnen dan worden ingevuld en voorbereid. Eventueel met hulp op afstand van uw contactpersooon. Hierna ontvangt u de formulieren per e-mail voor ondertekening. Bij het overdragen van de documenten worden ze nogmaals nagekeken.
 4. Overdragen documenten. De overdracht van je documenten kan op verschillende manieren. 1- Je stuurd ze aangetekend op en wij retourneren deze ook weer aangetekend. 2- We halen z bij je op en brengen deze ook weer bij je terug. 3- Een combinatie van 1 en 2.
 5. Voortgangsoverzicht. Van iedere stap in de procedure ontvangt u bericht per e-mail.
 6. Korte aanvraagperiode Heb je weinig tijd voor het aanvragen van het visum? Neem dan telefonisch contact ( +31 23 565 21 87 ) met ons op en bespaar jezelf kostbare tijd. Scan je visumaanvraag en mail deze digitaal naar SPOED-visum-aanvraag@DOE-reizen.nl en we nemen contact met je op. Bij ontvangst zal de aanvraag op volledigheid worden gecontroleerd en krijg je een terugkoppeling per mail indien deze geschikt is voor aanvraag of we nemen telefonisch contact op om de correcties door te nemen. Op die manier zal de afhandeling door de ambassade optimaal zijn.

Ambassades

De ambassade bepaalt de verwerkingstijd.
Met onze service vergemakkelijken we uw visumaanvraag, maar we kunnen de consulaire procedure niet verkorten.

Ambassades en consulaten zijn alleen op werkdagen open, met uitzondering van de feestdagen die gelden van land van herkomst.

 

Op de Nederlandse feestdagen nemen wij geen aanvragen per mail in behandeling. Deze zullen de eerst volgende werkdag in behandeling worden genomen.

Bij spoed kunt u telefonisch contact opnemen en kunnen we bezien wat wij kunnen betekenen.

Visum

Naar boven