Contact

De wereld van DOE reizen

De specialist op het gebeid van vakanties en reizen voor mensen met een beperking.

Met DOE reizen combineer je de voordelen van een groepsreis met veel individuele aandacht of je gaat zelf of met je vrienden en familie de wereld in.

Kijk op de Home page onder 'Voor wie' -> 'Deze zijn zij voor' om een nog duidelijker beeld van de doelgroep te krijgen. Door eens te kijken naar het aanmeldformulier kan jij je nog beter oriënteren op waar wij rekening mee houden.

Onze begeleide vakanties zijn geschikt voor mensen die houden van een actieve manier van reizen. Want verplaatsen is leuk, en wij proberen dat met allerlei vervoermiddelen te doen, zoals; bus, (water)fiets, fiets-rail, (vracht)auto, (stoom)trein, TGV, kano, (rondvaart/zeil)boot, (lijn)vliegtuig, e.d.

Onze vakanties kenmerken zich door veel natuur en cultuur, zoals: een fietstocht door de duinen of een (waterfiets) tocht over zeeën en meren, een wandeltocht in de vrije natuur(reservaten) of een uitstapje naar oude kastelen en ruïnes. Ook reizen we de Keltische legende Koning Arthur achterna.

Knoop een praatje aan met reisgenoten in het openbaar vervoer, rij achterop mee met echte motorrijders tijdens een tourtocht, overnacht als een matroos op één van de Nederlandse bruine vloot schepen of ontmoet een ras echte Amsterdammer in de Jordaan.

Reizen houdt niet op als je begeleiding nodig hebt! Het wordt wel anders; minder snel, minder eenvoudig, meer afstemmen op de wensen.

Op reis met DOE reizen ontdek je de wereld samen!

Naar boven